Voorzitter Joris Lankers maakt plaats voor Nick Renders

09-05-2018

Aankondiging:


 Onze voorzitter zet een stapje opzij en maakt eervol plaats voor een nieuw teamlid!!!

Beginnen willen we doen met het uittreden van onze voorzitter JORIS LANKERS.

Bij het ontstaan van deze vriendenclub nam Joris de taak van voorzitter op zich. Na 5 jaar triatlon binnen dit team waren de Ironman van Kalmar, de Ötillö (swimrun) en de oversteek van Lanzarote naar Fuertaventura met zijn broer Stijn zijn hoogtepunten.

Helaas moet Joris de strijd staken wegens aanhoudend blessureleed en zijn lichaam laat het dan ook niet toe om op niveau te sporten. Hij ziet zich dan ook genoodzaakt een stapje opzij te zetten als voorzitter en wil tevens plaats maken voor nieuwe atleten die zich wel kunnen tonen tijdens wedstrijden.

Wij willen als team Joris van harte bedanken voor zijn geleverde bijdrage om dit fantastische team mee te brengen tot waar het nu staat!!!

Deze nieuwe stek in ons team wordt toegewezen aan NICK RENDERS.

Nick draagt al een tijdje op eigen initiatief de kleuren van de club, dus enige verbondenheid was reeds aanwezig. Het leek ons dan ook een evidentie om dit opkomend talent binnen de dua-en triatlonwereld een kans te geven in dit mooie team.
Nick is zeker niet vreemd in de sportwereld. Hij komt uit het lopen, en doet al van jongs af, aan atletiek.

Zijn PR op de marathon is 2u31! Met 3 overwinningen op de marathon van Kasterlee op zijn palmares wijst erop dat Nick geen prutser is. Ondanks deze prestaties wil hij op zoek naar nieuwe voldoening in de sport. Dus probeerde hij vorig jaar het lopen te combineren met het fietsen. Dit resulteerde tot een 7de plaats op de Hel van Kasterlee afgelopen editie 2017.
Later dit jaar wil hij nog 1 keer voor een nieuw PR gaan op de marathon van Berlijn. Daarna wil Nick de focus leggen op het zwemmen.
In 2019 wil hij de triatlon wereld te ontdekken op de korte afstanden en een kwalificatie afdwingen voor de Powerman in Zofingen.
In 2020 wordt een Ironman deftig af werken zijn grote streefdoel met als ultieme droom, in een later stadium Hawaï te mogen verkennen.

Wij heten als team, onze nieuwe ambitieuze atleet, van harte welkom en wensen hem alle succes toe om al zijn doelen te bereiken!!!