Start to run: was een succes!!!

08-05-2018

5km was het doel!!! En dat doel is duidelijk bereikt!!! Voor de start waren de zenuwen merkbaar bij enkele atletes. Maar eens het startsein gegeven was begonnen de dames aan hun deel van het werk.

2 rondes van 2,5km. Door de mooie natuur rond de Nete. ondanks redelijk wat schaduw plaatsen zorgde de warmte wel voor enkele moeilijke momenten, maar ze hebben hun gezond verstand gebruikt en het tempo aangepast.

Proficiat aan al deze dames. Jullie hebben het karakter getoond om gedurende 10 weken van 0 naar 5km te trainen. Jullie slaagden er allemaal in om op een deftige manier de finish over te lopen.
Michele slaagde erin om een derde plaats bij de dames weg te kapen.

Wij zijn als doorwinterde sporters trots dat we hier een klein deeltje van hebben mogen uitmaken. Het was een eer om met deze fantastische dames samen te mogen werken.

💪💪💪

Ondanks deze knalprestaties, leverde Joppe deze namiddag op de 10km ook zijn visiteklaartje af. Heel de wedstrijd liep hij op de 2de plaats. De laatste km heeft hij deze plaats nog moeten afstaan om mooi als derde te eindigen juist onder de 39 minuten.
Proficiat!!!