Dominique de 1/4 in Lommel en Tom een 4-daagse MTB wedstrijd in het Zwarte woud

29-08-2017

Dit weekend streden de atleten van Technicel-Heylen Vastgoed weer op verschillende terreinen mee voor de knikkers. Dominique trad zondag aan in de kwarttriatlon van Lommel. Dit seizoen heeft Dominique een mooie stap voorruit gezet in het zwemonderdeel en dat bewees hij alweer door als 16de atleet uit het water te komen na 1500m.
Op de fiets presteerde hij het om een 11de tijd neer te zetten waardoor hij vooraan het deelnemersveld kon beginnen lopen. Ook tijdens het lopen trok... hij de sterke lijn door en wist als 16de de finishlijn te overschrijden. Deze uitslag getuigt van een sterke conditie. Hopelijk kan hij nog een mooi einde breien aan dit toch wel knappe seizoen van hem.
Tom die trok afgelopen week naar het Zwarte Woud. Daar werd een 4daagse mountainbikewedstrijd georganiseerd. Tijdens de proloog verbaasde hij zichzelf een beetje door de 2de plaats te grijpen in zijn categorie. De volgende rit ging het erg snel en miste hij de trein. Vanuit de achtergrond kon hij toch nog naar een 6de plaats rijden en de schade beperken. In de koninginnenetappe werd het voor iedereen erg zwaar. Hiervan kon Tom profiteren om veel tijd goed te maken op zijn concurrenten voor het eindklassement. Als 3de kon hij zo aan de laatste vrij technische rit beginnen. Hierin kon hij zijn klassement handhaven. Zo sloot hij zijn 4daagse af als 3de in de stand. De vele uren trainingsarbeid werden beloond met 5 liter bier en een valies!